Zes jaar studie met een blinddoek voor !

Na zes jaar studeren zijn drie provincies, drie ministeries en belangenorganisaties het eens geworden over natuurbescherming in Natura 2000 gebieden langs de kust van Bergen tot Rottumeroog. Behoudens de onzin van de `Aanlandingsplicht` ziet het er voor de natuur volgens deze instanties positief uit. En niemand zegt een negatief woord over de grootste oorzaak, de kustverdediging met los zand! De constante zandstorm onder water is een ramp voor het jonge leven langs de kust en de uitstoot van verbrandingsgassen verzuurt zeewater zodat kalkvorming voor nieuw leven geremd wordt. Alleen al de uitstoot van brandstofgassen door schepen op zee zou minstens aangepakt moeten worden als je hoort dat de drie grootste containerschepen net zo veel het milieu in blazen als alle auto´s op de wereld.

Piet Zondag 24 Januari 2016 at 3:49 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in de reacties te voorkomen, moet u deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.