Gevaarlijke kust bij Petten aan Zee.

Kustversterking is niet zonder gevaar voor de strandbezoeker. Dit voorbeeld was er al bij de Zandmotor van Delfland en is er nu ook in Petten aan Zee.

Een paar weken nadat de zandsuppleties zijn beëindigd is het schrikken voor mensen die naar het strand willen. Zij worden er met waarschuwingsborden op attent gemaakt dat het strandbezoek, ondanks de blauwe vlag, niet geheel veilig is. Het is vanaf de Zeewering niet te zien maar ter hoogte van de waarschuwingsborden is een heuse afgrond die, zeker voor de jongere en wat oudere strandgangers, niet of enkel met risico van zandinstorting is te nemen. Ondanks dat er heel veel zand is opgespoten heeft de zee met steun van de stroming en de wind alweer een flinke hap weggesnoept

Piet Donderdag 27 Juni 2013 at 9:53 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in de reacties te voorkomen, moet u deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.