Films over de monumentale Zeewering

Werksaamheden bij de koelwaterpijp van de reactor

Van strandjutter Henk Snip uit Groet kreeg ik de tip dat er een nieuw film over de Zeewering op You Tube is verschenen. Het is inderdaad een aanrader om deze beelden van onze dijk te bewaren voor later.     http://www.youtube.com/watch?v=We5dmQvqLKo&ytsession=-JDPu8BRquv19gTMobMtJyB  Als je dan toch op You Tube zit komen er nog meer creaties over de Hondsbossche en Pettemer Zeewering tevoorschijn. Zand over de natuur b.v.   http://www.youtube.com/watch?v=FgUtXqmq1Do    Niet omdat dit over de petitie gaat waar ik bij betrokken ben, het is gewoon heel goed gedaan. Stilstaande beelden van vroeger gecombineerd met  bewegende momenten van nu. Waarschijnlijk ziet u, als deze film bekeken wordt, vast een of twee oude streekgenoten.

Piet Vrijdag 17 Mei 2013 at 5:48 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in de reacties te voorkomen, moet u deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.